Kinek –kinek szenvedélye szerint:


Mobil-O

A Hungária versenyközponttól lőtávolra található a Mobil-O versenyközpont. ( Távolsági világcsúcs íjászatban Mónus József 653 m)
A Telecom adja a technikát, és a már említett Kalaphegy egy szelete biztosítja a helyszint. Kovács Filoména gondoskodik a pályákról Szlávik Zoltán közreműködésével, hogy ne legyen kihívásoktól mentes. Külön érdekesség, hogy a teljesen kezdőknek, és a nagyon fiatal korosztálynak is terveznek külön pályát.


Night-O (Éjszakai)
Helyszín ugyancsak a Kalaphegy, a rendező gárda pedig a pécsiek által már jól ismert és közkedvelt kertész csapat, Pillmann Gábor vezetésével. Szin kódos pályákkal készülnek, így bárki bárkivel nemre, korra, való tekintet nélkül összemérheti felkészültségét. Meglepetést ígérnek a kertészeink. Olyan díjakat ajánlanak, amit nem árulhatok el, csak annyit, hogy lesz benne –„sok a szeme, mégse lát” és testvérei a „kiskorodban nyersen etted, ízét adja levesednek” és barátai.


Beer-O (Sörváltó)
Népszerű-és sokak által vitatott versenyforma. A Pécsi Sörfőzde biztosítja az üzemanyagot. A fiatal rendezőgárda kiemelt figyelemmel készül. 6-7 perces pörgős pályákon, és egyéb újdonságokon is törik a fejüket. Lesz meglepetés. Csak tiszta fejjel. Idézet a kiírásból:
„.. változatos, metsződésekkel, vízmosásokkal és árkokkal szabdalt domborzat, néhol meredek oldalakkal. A futhatóság, és a láthatóság változó.”


Trail-O
A versenyközponttól 3 perc séta, és a Pécsi tó kerekesszékkel is jól járható sétánya ad helyszínt a rendezvénynek. Élvezhetitek a tó látványát az egész verseny alatt. A térképről és pályákról Miháczi Zoltán gondoskodik.

 

 

A játékos kedvűeknek minden célban valami kis "játék”


1-2. nap labirintus
3-4. nap szerencsefutam

Kapcsolat

Csatlakozz hozzánk