Hírek

hellian szallasajanlat

A Helian NaTour Utazási Iroda – mint szállásfoglalásban közreműködő szakmai partner - széleskörű szolgáltatásai biztosítják azt, hogy a Baranya megyei Tájékozódási Futó Szövetség által szervezett HUNGÁRIA KUPA 2017 versenyre érkező vendégek megtalálják a számukra legmegfelelőbb szállást.
Válasszon kedve szerint Orfű sokszínű szálláslehetőségei közül, tapasztalja meg az helyi emberek vendégszeretetét, szolgáltatásaik színvonalát, és látogasson el hozzánk újra!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2017. évi Hungária Kupa esemény a nyári fő turistaszezon idején kerül megrendezésre. Ezért szabad szálláshelyet kizárólag 2017. június 17-ig tudunk garantálni! Kérjük foglaljon mielőbb!.
A szállás díjak kizárólag az egy főre szóló szállás díját és az idegenforgalmi adót tartalmazzák, étkezési lehetőséget (pl.: reggeli, vacsora) a szállásadók nem biztosítanak!

bank

 

Kérjük az átutalás során a „Közlemény” rovatban a fizetés céljaként feltüntetni a következőket: Név+klub+nevezés+szállás+bozót felső+parkolás

 

Amennyiben a családtagok különböző klubokhoz tartoznak ,kérünk erről külön küldj egy e-mail üzenetet a részletekről.

bozotfelso1Egyedi bozótfelsők rendelhetők a 2017-es Hungária Kupára. A felsők kifejezetten tájfutó ruházat céljára gyártott speciális technikai anyagból készülnek,  erre az alkalomra tervezett egyedi mintával, igény esetén a viselőjük nevével és klubjával feliratozva.
 
Két változatban rendelhető:
- az  "A" változat normál anyagú, elöl cippzáros fazon, hátoldalára a versenyző neve és klubja kerül  
- a    "B"  változat mesh (hálós) anyagú, „V” nyakú hátoldalára a versenyző neve és klubja kerül 

Szponzorok

mecsekerdo

zsolnay

 

mecsekextrem

 

 

zsolnay negyed

okopark bukkosd

 

bikal logo fentives

zoo

 

hed logo

 

 


 

Hungária Kupa 2017 102 nap a rajtig.

Kapcsolat

Csatlakozz hozzánk